header 02.jpg

Info Teo - 27.11.2010

 LUPTA, EPUIZARE, DEZNADEJDE, INTREBARI, INCREDERE, CREDINTA

info teo 026 cuvinte care definesc starile prin care noi trecem. De multe ori, in functie de moment si de situatie, oricare dintre cele 6 cuvinte, poate trece pe primul loc iar celelate, sa-si schimbe pozitia. Multumim Lui ca nu avem in lista cuvantul:ABANDON, ci doar, mergem INAINTE. Imi cer scuze fata de aceia dintre dvs care ati urmarit site-ul nostru in speranta ca veti gasi stiri de ultima ora legate de evolutia starii de sanatate a Teodorei si din pacate nu ati gasit. Starea mea spirituala si fizica, nu mi-a permis sa mai pot scrie sau sa mai fac vreo lucrare in ultimele 2 saptamani. Teodora a fost la pragul dintre viata si moarte de cel putin 2-3 ori, momente care ne-au zdruncinat serios credinta si linistea sufleteasca.

Am acceptat de mult faptul ca Teodora, fiind incredintata in bratul Domnului ar putea pleca oricand dar, credeti-ma, e cumplit de dureros sa-ti tii copilul de mana si sa astepti…sa plece. Doare si din pacate nu exista medicament pentru durerea asta. Noi insine, vazand suferinta ei (se poate observa si din pozele postate) am rugat pe Domnul sa ii usureze suferinta si s-o ia in slava Lui. Se pare ca nu este voia Lui ca ea sa plece. Cel putin nu pentru moment. Am avut 6 zile de cosmar in care ne-am rugat si aproape ca nu mai stiam ce sa facem. Pentru prima oara in viata mea de credinta, s-a produs un oarecare blocaj psihic de asa maniera incat nu ma mai puteam concentra nici sa ma rog. Multumesc Domnului ca exista un “Tatal nostru” scris in Biblie si in momente de criza…apelezi la el.

 info teo 03 info teo 05   info teo 06

In prezent starea de sanatate a Teodorei este relativ buna. Mult imbunatatita fata de zilele cumplite prin care am trecut. Azi dimineata a fost deconectata iar de la aparate (oxigen) si a raspuns destul de bine, saturatia a fost intre 75-85%. Spre seara insa, i-a fost pus oxigenul din nou pentru ca se decompensase pana inspre 60%. Este o lupta teribila in care am pornit cu sansa a doua de la inceput. O lupta in care omeneste, suntem invinsi insa avem de partea noastra pe UNUL care din toate punctele de vedere, nu a pierdut nicio batalie.

Pe langa boala, trebuie sa tinem piept si epuizarii fizice, psihice si de multe ori si spirituale. Sunt 8 luni de chin, de alergaturi si sperante spulberate de medici si diagnostice fatale, 8 luni de vise ucise in care situatia de multe ori nu ne-a mai permis nici sa visam. In situatia de fata pare ca nimeni nu mai e dispus la interventie chirurgicala pe cord si nu ne ramane decat sa…asteptam. Sa asteptam….ce !?!? sau…pe cine !?

Ori pe Isus cu vindecarea deplina venita in urma increderii noastre ca EL, chiar si in situatia asta poate sa lucreze si sa-i dea Teodorei sanatatea deplina in Numele Lui, ori …tot pe Isus cu posibilitatea ca EL s-o ia ACASA. E teribil de greu sa-ti internezi copilul in spital si sa nu stii daca il mai aduci viu acasa sau….

In zilele acelea in care am crezut ca va pleca, am fost, ca orice om care ia in calcul si aceasta varianta ca fiind posibila, sa-i cumpar Teodorei …. “loc de odihna”. Unii cumpara jucarii pentru copii lor, altii ii plimba prin locuri frumoase si pline de veselie, eu a trebuit sa umblu prin cimitir, cautand un posibil loc pentru odihna fetitei noastre. Credeti-ma, nu pot exprima in cuvinte ceea ce am simtit facand asta. Am reusit sa fac si asta (coruptia este foarte mare si in acest domeniu dar nu vreau sa discut despre acest lucru) si sper sa fie folosit acel loc cat mai tarziu posibil.

info teo 01Noi omeneste am facut tot ceea ce se putea face, de aici incolo totul depinde numai de Domnul Isus. Stim ca cel mai bun lucru pentru Teo si pentru noi este VOIA LUI. Chiar daca doare de multe ori, chiar daca zdrobeste si provoaca rani adanci, putem spune, Doamne Isuse, nu cum voim noi, ci cum voiesti TU. Multumim pentru tot ceea ce vine de la Tine Doamne si avem incredere ca TU vei face ceea ce este mai bine. Lucrarile Tale sunt desavarsite. Azi dimineata, citind Cuvantul sfant, Domnul mi-a dat un verset de incurajare: “Mai era samanta in granare? Nici via, nici smochinul, nici rodiul si nici maslinul, n-au mai adus nimic. Dar din ziua aceasta, Imi voi da binecuvantarea Mea” Hagai 2:19. Fie, Doamne, binecuvantarea Ta peste noi, sub orice forma ar fi ea, si faca-se Voia Ta, precum in cer, si in familia noastra, AMIN.

Va  multumim tuturor celor care ne sprijiniti in rugaciune si ne rugam ca Domnul, Dumnezeul lui Avraam, Isac si Iacov sa va rasplateasca efortul.
Multumesc si bisericilor din diaspora (in special Bisericii din Haid (Austria) – Pastor Mihai Fehr si Bisericii din Amstteten – Pastor Daniel Catana) pentru incurajari si rugaciuni. Domnul sa va rasplateasca. Credeti, impreuna cu noi, ca Domnul nostru poate face si azi minuni mari.

Purtati-o in rugaciune si pe Corina, sotia mea, care sta cu Teodora in spital si vegheaza la capul patului ei. Este nedormita de multa vreme si aproape extenuata. Mie nu mi se permite accesul in salon ca sa o pot ajuta.  Am reusit sa intru doar fugitiv acolo in rest, mi s-a permis sa stau doar in momentul in care Teo a fost foarte grav.
Rugati-va si pentru ea ca Domnul s-o intareasca.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
on 07 Noiembrie 2013
Creat: 18 Noiembrie 2015
Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2015

DESPRE MINE . . .

header 08

M-am născut în 05 Aprilie 2010 într-o condiție medicală declarată de medici, incompatibilă cu viața. Diagnosticată cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformație cardiacă complexă (DORV) și multe alte afecțiuni depistate ulterior, am început din acel moment lupta pentru supraviețuire. Puteți citi aici "Povestea mea"  și totodată să urmăriți filmul complet al operațiilor la inimă ! Sper să pot fi o încurajare pentru toți cei care veți cunoaște povestea mea de viață !


 

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !