on 27 Ianuarie 2021
Accesări: 504

Termenul anual pentru depunerea declarației unice pentru persoanele fizice autorizate și alți profesioniști va fi mutat, începând cu anul 2021, pe 25 mai, conform unei legi oficializate aseară.

În esență, termenul vechi de 15 martie era considerat nerealist - așa cum s-a și dovedit, de fapt, în ultimii ani, acesta fiind amânat de fiecare dată - astfel că se va trece la data limită de 25 mai, arată site-ul avocatnet.ro. Totodată, până la aceeași dată se va depune și formularul 230, pentru redirecționarea unei părți din impozitul pe venit, mai notează sursa citată.

Read More
on 20 Ianuarie 2021
Accesări: 797

Anul 2020 a fost unul cu mari provocări la nivelul întregii omeniri. Criza pandemică a adus, pe lângă restricțiile privind deplasarea sau socializarea, și probleme la nivel profesional/financiar. Din cauza faptului că de-a lungul timpului, Romania nu a investit suficient în dezvoltarea sistemului online iar măsurile autorităților privind desfășurarea activității în starea de urgență au vizat și lucrul la domiciliu, foarte multe persoane au rămas fără locuri de muncă neavând logistica necesară sau, prin natura și profilul serviciului, neputând desfășura acest tip de activitate.

Read More
on 04 Septembrie 2020
Accesări: 787

Obligația de a declara beneficiarul real pentru asociații și fundații a apărut odată cu intrarea în vigoare a Legii 129/2019. Primul termen până la care ONG-urile trebuiau să depună această declarație a fost 21 iulie 2020 (12 luni de la intrarea în vigoare a legii). In perioada stării de urgență – prin OUG 29/2020 – data limită a fost amânata până la 14 august 2020.

Read More

3,5% PENTRU TEODORA

posted by: As LTD
on 11 Martie 2020
Accesări: 1468

Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadowsAsociația Lidia Teodora Dragomir a fost concepută inițial cu scopul de a avea cadrul legal care să ne ajute să-i putem oferi Teodorei îngrijirea adecvată, susținerea necesară în vederea recuperării neuro-psiho-motorii precum și accesul la tratamente medicale de specialitate.

Am fost plăcut surprinși să vedem cum povestea miraculoasă de viață a Teodorei a devenit o încurajare și un motiv de speranță pentru cei care trec prin circumstanțe grele. Suntem uimiți să vedem cum Dumnezeu ne-a binecuvântat și a folosit suferința noastră pentru a deschide noi oportunități de implicare în cauze umanitare similare… Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația LTD și ajută-ne să ajutăm! Îți mulțumim pentru sprijin!

Formular 230 button

on 05 Martie 2020
Accesări: 938

În MONITORUL OFICIAL nr.188/05.03.2020 a fost publicat Ordinul 614/2020 care reglementează noul format al Formularului 230. Noul formular emis astăzi înglobează Ordinul 50 (Redirecționarea celor 2% din impozitul pe venit aferent lunilor Ianuarie-Martie 2019) precum și Ordinul 147 (Redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit aferent lunilor Aprilie-Decembrie 2019) ambele ordine comasate în Ordinul 614. Noul Formular 230 conține modificări de conținut și format.

Read More

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !