MODIFICARE LEGISLATIVA LA DEPUNEREA FORMULARULUI 230 !

18. 01. 26

Potrivit ordinului președintelui ANAF numărul 3695, emis în 2016, Redirecționarea celor 2% din impozit se va face doar personal, la Fisc, prin poștă sau electronic. Aceasta este una din măsurile “Revoluției Fiscale” menite să descurajeze contribuabilul în a putea susține activitățile umanitare ale asociațiilor. Până acum reușeam – cu foarte mare greutate – să strângem 300 – 400 de formulare prin care acopeream cheltuielile pentru recuperarea Teodorei. La data depunerii (25 mai a fiecarui an) mergeam cu formularele centralizate pe sectoare, cu borderou și declarație pe proprie răspundere privind corectitudinea datelor, la ANAF.

De anul acesta, din cauza acestei măsuri aberante, nu vom mai putea face acest lucru deoarece această măsură, una de altfel intenționat luată, descurajează contribuabilul în a mai redirecționa acest procent din impozitul pe venit. Oricărei asociații îi este greu să convingă o persoană să redirecționeze către acea instituție pentru a-i susține cauzele umanitare … dar să mai trimiți și omul să-l depună personal !!! În felul acesta, această masură va aduce mai mulți bani la bugetul de stat pentru că mulți contribuabili, din cauza lipsei de timp, nu-și vor depune personal formularul la ANAF !

Există asociații precum “Help Autism” care strâng anual peste 80.000 de formulare. Este mult mai simplu ca 4-5 reprezentanți ai asociației să le colecteze de la contribuabili și să le depună în numele lor decât să meargă 80.000 de persoane la ANAF și să le depună personal. Pentru asta există acea rubrică de “ÎMPUTERNICIT” … care odată completată și semnată are valoare juridică. Nu duci 80.000 de persone la notar să faci procură la fiecare ... E absurd … și totuși, trăim în Romania !!!

Prin urmare … pentru a evita probabilitatea de a fi anulate formularele prin care vreți să sustineți Asociația LTD și implicit pe Teodora în procesul ei de recuperare, vă adresăm următoarea rugăminte:

TOțI cei care doriți să SPRIJINIți recuperarea neuropsihomotorie a Teodorei, vă rugăm faceți acest efort de a depune personal formularul până pe 25 mai 2018 !

În cazul în care timpul nu vă permite să vă puteți deplasa la Administrația Fiscală de care aparțineți, mai există o variantă și anume aceea de a-l trimite prin poștă. Vă punem la dispoziție adresele ANAF ale sectoarelor 1-6 (inclusiv jud. Ilfov). ADRESE ANAF

Pentru cei din țară, adresele actualizate ale sediilor ANAF le puteți găsi AICI !

Dacă legislativ apare vreo modificare, vă voi ține la curent ! Mulțumim din suflet celor care veți alege să susțineți recuperarea Teodorei și mai mult, veți sacrifica din timpul vostru pentru a depune personal formularul. În felul acesta autoritatile nu vor mai avea vreun motiv de care să se lege pentru a-l anula !

Dumnezeu să vă răsplătească fiecăruia după bogăția binecuvântărilor Lui cerești și pământești !

Cu deosebit respect,
Christian Dragomir

Articol pe aceeasi tema: Schimbare: Donarea a 2% din impozit se va face doar personal, la Fisc, prin poștă sau electronic ...

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !