REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% CĂTRE TEODORA!

22. 01. 16

Începutul anului 2022 a adus, atât în dreptul nostru dar cu precădere în dreptul Teodorei, provocări și urgențe medicale majore care au creat durere, îngrijorare și incertitudine. Operația de urgență din data de 04 ianuarie de hernie diafragmatică a fost o veste ce a picat ca un trăznet. Pe când speram în evoluții motorii din ce în ce mai bune, ne-am văzut obligați, din cauza intervenției chirurgicale, să reluăm procesul anevoios de recuperare postoperator … spun ”să reluăm” deoarece exact acum 10 ani (23 ianuarie 2012) Teodora suferea cele cinci intervenții chirurgicale, dintre care două la inimă, și urma perioada dureroasă de recuperare, perioadă ce a durat mai bine de opt luni!

Nu știm cât va dura recuperarea postoperatorie de data aceasta însă sperăm ca perioada să fie cât mai scurtă cu putință pentru ca achizițiile, atât cele din plan fizic, câștigate până acum prin kinetoterapie, dar și cele neurologice, să nu se piardă și să fim nevoiți ... s-o luăm de la capăt!

Știm că din cauza gravității acestui diagnostic de ”hernie diafragmatică” – ce a fost un reziduu al trisomiei 18 deoarece a fost de natură congenitală – Teodora ar fi putut să plece din lumea aceasta! Îi mulțumim neîncetat Domnului pentru că ne-a lăsat-o și ne rugăm ca El să ne ajute să-i putem oferi Teodorei îngrijirea și tratamentele necesare unei recuperări cât mai aproape de normalitate dar și o calitate a vieții cât mai bună cu putință.

Aceia dintre voi care puteți și mai ales doriți să vă uniți cu noi în susținerea și îngrijirea Teodorei, puteți face acest lucru prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Teodorei.

Pe pagina ”3,5% pentru Teodora” găsiți Formularul 230, instrucțiunile de completare și modalitățile de depunere.

Modalitățile sunt:

  • completarea și depunerea electronică a formularului prin SPV (Spațiu Privat Virtual)
  • completarea și depunerea personală la ghișeul Administrației Financiare de care aparțineți.

Pentru aceia dintre voi însă, care nu aveți un cont SPV sau nu dispuneți de timpul necesar deplasării la ANAF, puteți completa și semna formularul, ulterior îl scanați și-l trimiteți pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și ne vom ocupa noi să-l trimitem. De anul acesta ANAF a reglementat aceasta situație și contribuabilul poate trimite formularul direct entității către care redirecționează.

Vă mulțumim tuturor acelora care veți alege s-o susțineți pe Teodora dar și acțiunile Asociației ei. Domnul Dumnezeu să răsplatească fiecăruia dintre voi efortul și susținerea fie prin completarea formularului 230, fie prin donații în contul Asociației LTD, fie prin rugăciune și gânduri bune îndreptate către noi!

Redirectioneaza 35 pe 2022 var 2 FINAL

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !