Dr. Eugen Sandica va opera în România!

14. 08. 13

De luna trecută, dr. Eugen Săndică a început să acorde consultaţii şi în România, la Spitalul Monza din Bucureşti. Iar în curând - după cum ne-a declarat însuşi eminentul chirurg cardiolog la întâlnirea cu reprezentanţii campaniei “Ajută copiii!” – la acelaşi spital, va face şi operaţiile pentru care sute de micuţi şi părinţii lor s-au luptat ori încă se luptă să ajungă la clinica germană din Bad Oeynhausen, unde dr. Săndică lucrează de ani buni.

A ajunge la clinica din Bad Oeynhausen, situată la 100 de kilometri de Dortmund, este, pentru copiii cu grave afecţiuni cardiace din România, aproape totuna cu salvarea vieţii lor. În cei şase ani – din vara anului 2008 - de când dr. Eugen Săndică este şeful clinicii de Chirurgie pentru Malformaţii Cardiace din cadrul Herz-und  Diabeteszentrum (HDZ NRW), aproape 500 de copii veniţi din România au fost operaţi de chirurgul născut în Tecuci. A reuşit să opereze pe inimă chiar şi un născut prematur, de doar 600 de grame greutate, fapt unic în analele chirurgiei cardiace.

De luna trecută, dr. Săndică, în colaborare cu Spitalul Monza din Bucureşti, acordă consultaţii şi în România. Iar într-un viitor nu foarte îndepărtat va şi opera aici, scutind zeci şi sute de alţi copii de complicaţiile drumului în Germania.

“Niciodată n-am lucrat cu jumătăţi de măsură, aşa că ceea ce se va întâmpla în România va fi la cel mai înalt nivel medical. Tot ce contează e ca problemele pacienţilor să fie rezolvate bine şi sigur, să putem ajuta şi mai mulţi copii decât am reuşit să o facem până acum”, ne-a declarat dr. Eugen Săndică, un profesionist aparte, care, spre exemplu, răspunde personal la toate mailurile ce-i sunt trimise de pacienţi.

Încă nu se cunoaşte cu exactitate “orarul” viitoarelor consultaţii ce vor fi acordate la Spitalul Monza, mai ales că activitatea e şi va fi făcută, practic, în timpul liber al chirurgului, dar cel mai important îndemn pentru pacienţi, pe care însuşi dr. Săndică a dorit să-l transmită, este acesta: “Să se înscrie pentru programări la numărul de telefon indicat de Spitalul Monza! În funcţie de numărul programărilor vom decide şi asupra planificării şi ritmului venirilor mele aici”. Aşa că, pentru a beneficia şi în România de competenţa dr. Săndică, sunaţi la spitalul bucureştean şi programaţi-vă pentru consultaţie!

Cum îl contactaţi

Dr. Eugen Săndică poate fi contactat la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cum vă programaţi

Sunaţi la Spitalul Monza, la telefon 031.225.25.00

Sursa: Libertatea.ro Autor: Penes Gabriel, Simona Ionescu

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !