Spune NU avortului !

nu avortuluiAvortul a devenit o industrie puternica si influenta. Cu cinism, cei care pretind ca "ajuta femeile" opereaza in toata lumea o retea de mii de clinici, cu o cifra de afaceri de miliarde de euro. Bani patati de sange. Organizatiile, medicii si politicienii pro-avort din Romania si din intreaga lume, tin femeile in ignoranta ascunzandu-le, prin omisiune sau minciuna, adevarata natura a acestui act criminal, dar si consecintele devastatoare pe care avortul le are chiar asupra femeilor care-l fac.

Exista persoane care atat de usor au recurs la avort. O sarcina nedorita, un copil diagnosticat cu probleme majore (genetice sau malformative), sunt unele dintre motivele care le determina pe femei sa faca avort crezand ca prin aceasta metoda vor scapa de problemele pe care le-ar putea avea ulterior. Prin legalizarea unei astfel de practici, societatea incurajeaza continuu avortul si-l considera o “solutie sigura” la situatia in care te afli. Nu sunt mirat sa vad ca societatea promoveaza avortul deoarece pierzand simtul adevaratelor valori morale si spirituale societatea a pierdut si adevarata valoare a vietii, insa am ramas socat de-a dreptul sa vad cum anumiti doctori exercita o puternica influenta asupra parintilor carora li s-a nascut un copil dar copilul are probleme majore. Solutia este aceeasi: crima, incepand de la “tratamente” aplicate pentru “usurarea suferintelor” pana la deconectare de la aparate. Daca aflat in pantec, bebelusul nu este considerat inca o persoana de catre multi, atunci cand deja este nascut, cu ce drept exercitam puterea de decizie asupra vietii sau a mortii lui !?

Poate ca ne este greu sa recunoastem si probabil multi nu vor fi de acord cu ceea ce voi spune insa, cu regret afirm ca societatea noastra promoveaza MOARTEA si nu VIATA. Cand alegi Avortul, trebuie sa intelegi ca ai ales moartea. Probabil vei spune “tu nu esti nici specialist in medicina si nici nu cunosti situatiile si motivele pentru care femeile aleg sa faca avort”. Perfect de acord cu tine insa vreau sa urmaresti cu atentie experienta unui specialist in domeniu si materialul pe care el l-a publicat in urma experientelor lui.

Sunt convins ca ceea ce vei citi si vedea mai jos te vor determina sa iti schimbi hotararea, daca ai ales sa faci avort, si sa devii un om care promoveaza VIATA si nu moartea.

dr nathansonDr. Bernard N. Nathanson, descrie cum se face un avort si cum se comporta copilul cand bisturiul se apropie si incearca sa il sfasie.

partea 1: prezentarea Dr. Bernard Nathanson, descrierea tehnologiei cu ultrasunete si cum putem vedea pentru prima data in pantec;

partea 2: descrierea detaliata a tehnologiei ultrasunetelor si exemplificarea ei;

partea 3: prezentarea dezvoltarii fetusului de la 4 saptamani la 28 de saptamani cu ajutorul machetelor din plastic tridimensionale; 

partea 4: prezentarea uneltelor unui avortionist si filmarea unui avort prin absorbtie, prin aspiratie;

partea 5: Dr. Nathanson discuta cu un avortionist care i-a permis sa filmeze cu ultrasunete avortul prin absorbtie/aspiratie. Acesta dupa ce a facut peste 10.000 de avorturi, impresionat de filmarea prin ultrasunete a renuntat sa mai faca vreun avort; 

partea 6: prezinta o fetita care tocmai urmeaza sa fie avortata si care se misca in pantec, bataile inimii ii cresc la 140 pe minut si din cand in cand isi suge degetul. Pe masura ce pompa de absorbtie a avortionistului patrunde in pantec, fetita se retrage violent in coltul opus incercand sa evite instrumentul. Gura ei este vizibil deschisa, intr-un strigat mut de disperare;

partea 7: bataile inimii cresc la peste 200 pe minut pe masura ce simte agresiunea. Se zbate violent intr-o incercare fara reusita de a evita instrumentul. Pompa de absorbtie a avortionistului incepe sa ii sfasie membrele copilului, in urma lasand doar capul in uter care este prea mare pentru a fi scos intreg. Avortionistul incearca sa sfartece capul cu un forceps;

partea 8: intr-un efort pentru a "dezumaniza" procedura, avortionistul si anestezistul se refera la capul copilului numindu-l "numarul 1". Avortionistul sfarteca "numarul 1" cu forcepsul si il scoate bucata cu bucata din uter;

partea 9: statisticile avortionistilor sunt relevate si se explica cine beneficiaza de pe urma industriei avortului si a anticonceptionalelor;

partea 10: femeile sunt victime de asemenea, alaturi de pruncii omorati. Nu li s-a spus nimic despre copilul nenascut si despre procedura de avort. Pantecele le-a fost perforat, infectat, distrus si sterilizat. Toate ca rezultat al unei operatii despre care majoritatea nu cunosc adevarul.

Urmariti filmul “Strigatul mut”. Filme ca acesta trebuie sa faca parte din informarea femeilor inainte de a face un avort, conform legislatiei. Din pacate, presiunea din partea suporterilor avortului si a organizatiilor neguvernamentale ce promoveaza asa zisa "planificare familiala" determina putine femei sa aleaga avortul in cunostinta deplina a procedurii, urmarilor dar mai ales asupra semnificatiei morale. Marea majoritate recurg la avort intr-o totala necunostinta de cauza.  

Recunoasterea pruncului nenascut ca fiinta a cunoscut o evolutie de-a lungul timpului, de la momentul nasterii pana la 3 luni sau mai putin, in functie de diverse state. Iar pe masura ce instrumentele de detectare permit, aflam din ce in ce mai mult despre evolutia in pantec a copilului, de la momentul conceperii pana la nastere. 
Filmul "Strigatul mut" este realizat si prezentat de dr. Bernard Nathanson. Acest film l-a schimbat total. Din director al unei clinici de avorturi din New York si fondator al NARAL, organizatie cu un rol crucial in legalizarea avortului in SUA, dr. Nathanson a devenit un mare luptator pentru cauza vietii. Acest film nu are nimic a face cu religia. Dr. Nathanson s-a declarat ateu. Acest film nu are nimic a face cu convingerile personale. Este doar crudul adevar si anume acela ca avortul nu inseamna "dreptul femeii de a alege", ci o crima comisa "legal" impotriva unei fiinte umane.

Unii spun că... Un avort este o intervenţie banală prin care se îndepărtează un ghem de ţesuturi numit produs de concepţie. Acesta este o parte din corpul mamei. E cam la fel ca la o apendicită. Sau la extracţia unei măsele. Decizia de a păstra sau nu sarcina este exclusiv problema privată a femeii, care are dreptul suveran de a hotărî ce face cu trupul ei. Aşadar, avortul trebuie să fie legal şi accesibil oricărei femei. Cei care fac avorturi salvează femeile de la o viaţă nefericită sau de la complicaţiile unui avort empiric. Avortul este sigur şi fără urmări. Avortul este soluţia cea mai potrivită pentru o sarcină nedorită!

Alţii cred că... Avortul este uciderea brutală a unei fiinţe umane, deplină, unică, lipsită de apărare. Copilul nenăscut este o persoană umană şi ar trebui să fie protejat prin lege la fel ca oricare dintre noi. Medicii avorţionişti sunt parte a unui business mondial care, sub aparenţa "ajutorării femeilor", produce miliarde de dolari profit. Femeile care au făcut un avort suferă foarte des de urmări fizice şi psihice devastatoare. Avortul nu este niciodată o soluţie pentru o sarcină nedorită.

Gianna Jessen, Supravietuitoare a Avortului

Gianna Jessen (SUA), supravieţuitoare a unui avort nereuşit, vorbeşte la Queen's Hall, Parliament House, statul australian Victoria, în timpul dezbaterilor privind legalizarea avortului, în 2008. Gianna Jessen a rămas cu o paralizie cerebrală după ce s-a născut la 7 luni în urma unei tentative de avort salin. Procedura presupune administrarea unor chimicale, iar copilul moare şi este expulzat în câteva ore. Norocul Giannei a fost că medicul avorţionist nu era în spital în momentul în care s-a declanşat expulzarea, întrucât în astfel de cazuri, copilul care se naşte totuşi viu este ucis de medic sau lăsat să moară de foame - ca expresie supremă a "progresului umanităţii". Deşi doctorii au spus că ea nu va putea niciodată merge, Gianna aleargă astăzi maraton pentru a strânge fonduri dedicate altor supravieţuitori ai avortului. Gianna şi-a dedicat viaţa muzicii şi educării publicului asupra acestui flagel înspăimântător, avortul, care a făcut doar în SUA aproape 50 de milioane de victime. Urâtă de multi, ameninţată cu moartea de feministe, Gianna obişnuieşte să spună: "Dacă avortul este dreptul femeii, unde sunt drepturile mele ?"

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
on 02 Noiembrie 2013

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !