LA MULTI ANI, TEODORA! 10 ANI DE MINUNI ...

20. 04. 07

header 00

Psalm 86:10  Căci Tu eşti mare, şi faci minuni, numai Tu eşti Dumnezeu.

Ieșit din închisoare după 14 ani de detenție sub regimul comunist datorită credinței creștine, pastorul Richard Wurmbrand a fost întrebat dacă în toți acești ani a văzut vreo minune făcută de Dumnezeu. ”DA”, a răspuns pastorul. ”Eu însumi sunt o minune”. Am meditat mult timp la acest răspuns uitându-mă la percepția pe care o aveam și eu față de minunile lui Dumnezeu. Bunăoară am crezut și eu, la fel ca cel care a adresat întrebarea pastorului, că minunile sunt întotdeauna o manifestare supranaturală vizibilă, demnă de un breaking news pe toate canalele media, o priveliște incontestabilă ce izbește ochiul …  Ei bine, nu este așa. Nu întotdeauna …

Dumnezeu, în înțelepciunea Sa infinită, îi lasă omului latitudinea de a crede sau nu că un lucru, eveniment sau chiar o persoană, reprezintă o minune. Pentru asta, îți trebuie ochi de văzut … Un lucru este cert însă în privința minunilor: dor; întotdeauna … deoarece o minune se produce pe fondul unei crize, a unei probleme acute care de cele multe ori, omenește, nu mai are rezolvare.

Așa a fost și în cazul …Teodorei ! Din acest motiv noi o numim, fără riscul de a greși, Minunea Lui Dumnezeu! Și este, incontestabil … Aceia care știu ce înseamnă trisomia 18, înțeleg perfect afirmația mea …

Teodora a împlinit 10 ani și continuă să fie, în ciuda prognozelor, Minunea lui Dumnezeu. O celebrare a zilei de naștere făcută de data aceasta în izolare la domiciliu din cauza pandemiei. Teo este într-o categorie vulnerabilă… Dar asta nu a umbrit nicidecum bucuria. Viața trebuie sărbătorită oriunde, oricum și prin orice mijloace posibile!

Întreruperea terapiilor este cu adevărat o problemă deoarece poate aduce regres în dezvoltarea psiho-motorie (în cazul Teodorei nu doar la acest nivel…) însă sperăm și ne rugăm ca Dumnezeu să intervină oprind această pandemie iar Centrele de Recuperare să fie redeschise pentru a-și începe activitățile cu toți acești copii speciali ce au nevoie de recuperare.

Draga noastră Teodora,

Îi mulțumim Domnului că a îngăduit să lase în casa noastră o astfel de minune. Prin zâmbetul tău vedem cum ne zâmbește Dumnezeu în fiecare zi, asigurându-ne de dragostea și purtarea Lui de grijă. Prin frumusețea ta vedem cerul și frumusețea Lui … Mulțumim Domnului pentru că mai mult decât te-am învățat noi pe tine, ne-ai învățat tu pe noi … ce înseamnă să iubești necondiționat, ce înseamnă să te bucuri sincer și cu zâmbetul până la urechi chiar și atunci când suferința este mare și nu există niciun motiv de bucurie, ce înseamnă să speri chiar și atunci când nu mai e nimic de sperat și să continui să crezi că într-o zi ... TOTUL VA FI BINE !

La multi ani Teo 10 ani

LA MULȚI ANI, Minunea noastră, TEODORA!

Mami și Tati te iubesc nespus!
Vă mulțumim tuturor pentru mesajele trimise, gândurile frumoase și rugăciunile voastre!
Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !