Teo - un an jumatate. La multi ani !

13. 11. 07

teo si tatiAstazi, Teodora a implinit un an si jumatate. Desi am sperat sa fie o zi linistita din pacate n-a fost asa. De aproximativ o saptamana, buricul Teodorei este inflamat si rosu. Am mers la doctor si initial i s-a administrat un tratament pe baza de antibiotic (unguent) insa nu a dat rezultat, prin urmare ne-a fost recomandat cabinetul de...chirurgie. Azi dimineata la ora 7.30 am mers cu ea la spitalul Budimex pentru a vedea ce se poate face sa scape de infectie. Dupa examinare, medicul a cauterizat zona inflamata urmand ca pana maine dimineata (06.10) toata zona inflamata sa se retraga iar puroiul sa fie eliminat. Nu stim ce a putut sa genereze aceasta infectie insa multumim Domnului ca in acest moment cauterizarea pare sa-si fi facut efectul. In caz contrar, zona respectiva ar trebui operata si chiuretata.

In urma cu 2 zile, am fost cu ea si la un control ORL pentru a vedea care sunt cauzele obstructiei nazale. Am scris si in info precedent ca respira mai greu insa nu se decompenseaza. Rezultatul analizelor si a testelor a aratat faptul ca are polipi. Evident ca si lucrul acesta poate fi rezolvat tot prin...interventie chirurgicala. Momentan nu este indicata operatia (desi ar fi necesara pentru ca polipii sunt destul de mari si obstructioneaza destul de mult) deoarece avand problema cardiaca si mai ales fiind destul de mica, nimeni nu-si asuma riscul unei interventii chirurgicale care sa implice si anestezie. Pe acest fond, a mai „venit” si un abces la o masea a Corinei ceea ce a implicat si la ea o mica operatie si extractie.

Cam in conditiile acestea am trecut peste ziua de azi. Speram ca ziua de maine sa fie mai buna. „Ajunge zilei necazul ei”, spunea Domnul Isus. In ciuda tuturor acestor probleme, ne bucuram in Domnul si credem ca planul Lui este unul maret. Ii dorim din toata inima multa sanatate  Teodorei, spirituala, fizica, psihica si emotiva, putere pentru cand va creste, de a-L marturisi pe Domnul si minunile Lui in viata ei, alaturi de un drag, calduros si sincer La Multi Ani, Teo !

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !