Teo internata pentru recuperare

13. 11. 07

robanescu 01In cursul diminetii, Corina si Teodora au fost internate pentru alte doua saptamani de recuperare psiho-motorie in centrul dr. Robanescu din Bucuresti. Progresele pe care Teo le face sunt vizibile si remarcabile insa toate necesita timp, mult efort si multa rugaciune. Fara EL nu am fi realizat nimic din tot ceea ce am realizat pana acum de aceea apelam din nou a sprijinul vostru in rugaciune. Au devenit din ce in ce mai obositoare aceste internari, diagnosticarile nu tocmai bune ale unor medici devin elemente descurajatoare pentru noi cateodata insa ne mobilizam psihic si spiritual privind "tinta la Capetenia desavarsirii noastre, adica la Isus".

Stim ca toate au un rost si ca nimic nu este intamplator. Chiar si aceste internari "lucreaza inspre bine" desi de multe ori privirea ne este impiedicata sa vedem "binele" in aceste situatii. Continuam sa cerem vindecarea deplina la nivel spiritual, psihic, fizic si emotiv al Teodorei punand Numele care este mai presus de orice nume, peste Teodora. Stiind si bazandu-ne pe ceea ce spune Biblia ca "In El avem Viata, Fiinta si Miscarea", asteptam cu nerabdare momentul cand Teo va incepe sa mearga singura si mai ales sa vorbeasca.

robanescu 02In prezent terapia este focalizata pe stabilitate si mentinerea echilibrului de aceea, in rugaciunile voastre rugati-va specific ca Domnul sa se atinga de ea, de centrii ei de echilibru si s-o ajute sa se mentina singura (in sezut si in picioare).  De asemeni, Domnul sa se atinga de ea intarind si tonifiind fiecare muschi pentru a putea avea puterea necesara de sustinere. Domnul sa va rasplateasca efortul in rugaciune ! Multumim din suflet ...

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !