Teodora are cont pe facebook

13. 11. 07

cont facebook 01Incepand de miercuri 09 ianuarie, Teodora are, pe langa blogul personal care poate fi accesat la adresa www.teodoradragomir.blogspot.com si adresa clasica www.chris-ierusalim.ro unde sunt postate articole despre evolutia ei, si cont de facebook. Desi nu sunt un fan facebook,  acest cont a fost infiintat din dorinta de a raspandi, prin toate canalele posibile, povestea ei de viata si minunile pe care Domnul Isus le-a facut in familia noastra. Ultimile statistici arata ca incidenta de a se naste un copil cu malformatii genetice a crescut considerabil de la an la an.

cont facebook 02Existand posibilitatea depistarii acestor anomalii inca din perioada sarcinii, multi parinti fiind ingroziti de probabilitatea crescuta de a avea un copil cu handicap (situatie la care contribuie din plin prin descriere nefavorabila si medicul) sau care se va confrunta cu probleme grave de sanatate, aleg calea avortului traind ulterior o viata intreaga sub presiunea sentimentului de vinovatie. Reteaua de socializare Facebook reprezinta un canal de raspandire in masa a informatiei. Daca aceasta retea este folosita de unii pentru scopuri personale, de interes sau publicitate, am ales sa folosesc facebook in dreptul Teodorei pentru a raspandi un mesaj al vietii si al sperantei pentru toti acei parinti care se confrunta cu situatii similare. Prin urmare, acest cont se adreseaza in special acestor categorii de oameni dar nu numai. Pentru toti aceia care sunt descurajati, care simt ca totul in jurul lor se naruie si speranta...a murit, tuturor acestora le adresez urmatoarele cuvinte: CU ISUS, TOTUL ESTE POSIBIL...

Va invit deci sa vizitati pagina de facebook a Teodorei si in cazul in care considerati util, s-o distribuiti mai departe. Teo poate fi gasita in retea sub numele Lidia Teodora Dragomir.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !